Winterschilder Drachten schilder Drachten nodig? | Schildersbedrijf Eldering

Dé schilder in Drachten voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

 

  • – Kwaliteit en vakkundigheid staan bij al onze schilderwerken centraal
  • – Wij gaan zeer efficiënt te werk
  • – Wij leveren goed vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs
  • – Zowel nieuwbouw als bestaande bouw
  • – Jarenlange ervaring

 

Winterschilder Drachten schilder Drachten

Winterschilder Drachten schilder Drachten

 

Wilt u uw interieur laten opknappen, kan uw trap wel een schilderbeurt gebruiken of is uw buitengevel aan een opfrisbeurt toe? Wij zijn dé schilder in Drachten voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Kwaliteit, vakwerk en een aantrekkelijke prijs staan bij ons altijd centraal. En ook in de wintermaanden bent u bij Schildersbedrijf Eldering aan het juiste adres. Schakel onze winterschilder in Drachten in.

Op zoek naar winterschilder Drachten schilder Drachten?

Zolang de weeromstandigheden het toelaten verzorgt onze winterschilder al uw buitenschilderwerk in Drachten. Met de komst en ontwikkeling van veel nieuwe professionele verfsoorten en materialen vormt het in Nederland nauwelijks een probleem om uw woning of pand in de winter aan de buitenkant te laten schilderen. Maar ook voor al uw schilderwerk binnen kunt u in de wintermaanden onze winterschilder in Drachten inschakelen. Het grote voordeel is dat we (bijna) altijd korting geven op schilder werkzaamheden in de winter en dat we erg flexibel zijn. Zeker het overwegen waard toch?

Nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijfspanden

Zowel voor schilderwerkzaamheden in nieuwbouw als onderhoud en schilderwerk aan bestaande woningen en bedrijfspanden kun u ons als schilder in Drachten inschakelen. Hierbij kunt u onder andere denken aan binnen- en buitenschilderwerk, pleisterwerk, wandafwerking en houtrot renovatie. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals Sigma. Sigma gebruiken we zowel bij binnen- als bij buitenschilderwerk. Zowel de schilder in Drachten als de winterschilder in Drachten besteedt veel aandacht aan elke klus. Wij zorgen altijd voor kwaliteit en vakkundigheid.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel 0511-472721 of B.g.g. 06-30262056 wij staan u graag te woord.

[ninja_form id=1]