Schilder Burgum Bergum | Schildersbedrijf Eldering

Dé schilder regio Burgum – Bergum

  • Kwaliteit en vakkundigheid staan bij al onze schilderwerken centraal
  • Wij gaan zeer efficiënt te werk
  • Wij leveren goed vakwerk tegen een aantrekkelijke prijs
  • Zowel nieuwbouw als bestaande bouw en bedrijfspanden
  • We hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd

 

Schilder Feanwalden Veenwouden

Schilder Burgum Bergum

 

Binne jo op syk nei in goede skilder in Burgum? Dan bent u bij Schildersbedrijf Eldering aan het juiste adres. Wij zijn dé schilder in Burgum (Bergum) voor binnen- en buitenschilderwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Bij alle schilderopdrachten die wij aannemen staan kwaliteit en vakkundigheid centraal. Door onze jarenlange ervaring als schilder gaan wij zeer efficiënt te werk en leveren wij goed vakwerk af. En dat altijd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Schilder Burgum Bergum waar kwaliteit centraal staan

Het schilderen van de binnen- en/of de buitenkant van uw woning of bedrijfspand laat u natuurlijk niet aan de eerste de beste over. Schildersbedrijf Eldering is niet de eerste de beste schilder regio Bergum (Burgum). Als schilder heb ik inmiddels een jarenlange ervaring van ruim 20 jaar opgebouwd. Ik weet dus als geen ander hoe ik de schilderklus aan moet pakken. Kwaliteit is zowel in onze schilder werkzaamheden als in de materialen die wij gebruiken erg belangrijk.

Nieuwbouw, bestaande bouw en bedrijfspanden

Zowel voor schilderwerkzaamheden in nieuwbouw als onderhoud en schilderwerk aan bestaande woningen en bedrijfspanden kun u ons als schilder in Burgum – Bergum inschakelen. Hierbij kunt u onder andere denken aan binnen- en buitenschilderwerk, pleisterwerk, wandafwerking en houtrot renovatie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neen dan vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf Eldering. Bel 0511-472721 of B.g.g. 06-30262056 wij staan u graag te woord.