Glaszettersbedrijf Noardburgum – glaszetter Drachten | Eldering

Glaszettersbedrijf Noardburgum

  • Wij kunnen als glaszettersbedrijf alle glassoorten leveren en zetten
  • Indien gewenst nemen wij ook uw kozijnen onder de loep
  • Vanaf 1932 de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
  • Wij werken op een professionele, nauwkeurige en efficiënte manier

 

Glaszettersbedrijf Noardburgum glaszetter Drachten

Glaszettersbedrijf Noardburgum glaszetter Drachten

 

Als glaszettersbedrijf uit de regio Noardburgum kunnen wij alle glassoorten leveren en zetten. Van floot glas, figuurglas, draadglas, thermogeen glas en HR++ glas tot dubbel glas, enkel glas, brandwerend glas, gehard glas, gelaagd glas en plexiglas. Wij maken als glaszetter in Drachten graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Op basis van de door ons uit te voeren werkzaamheden en het te bestellen glas zorgen wij voor een offerte. Wij zorgen steeds voor een heldere communicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ervaren glaszetter uit Drachten

Als glaszetter in Drachten heb ik eerst jarenlang ervaring opgedaan in loondienst. Hierna richtte ik in 2006 mijn eigen onderneming Schildersbedrijf én Glaszettersbedrijf Eldering op. U kunt er bij ons glaszettersbedrijf Noardburgum niet alleen voor kiezen om uw glas te laten leveren en plaatsen, maar ook om uw glas alleen te bestellen.

Indien gewenst zullen we bij ons bezoek ook uw kozijnen en deuren onder de loep nemen. Is er sprake van houtrot of achterstallig onderhoud? Dan kunnen we u ook hierbij van dienst zijn.

Glaszettersbedrijf Noardburgum glaszetter Drachten, meer dan alleen een glaszettersbedrijf in Noardburgum

Zoals gezegd zijn we niet alleen een glaszettersbedrijf regio Noardburgum, we zijn ook een schildersbedrijf. Dus naast dat u ons als glaszetter in Drachten kunt inschakelen, kunt u ons ook inschakelen als schilder voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, voor pleisterwerk of voor houtrot renovatie. Een allround bedrijf dus dat u graag van dienst is.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of heeft u nog een specifieke vraag voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0511-472721 of B.g.g. 06-30262056 wij staan u graag te woord.

[ninja_form id=1]